Odgovorno poslovanje

Beskompromisno osnovno strateško opredjeljenje u svakodnevnom radu je društveno odgovorno poslovanje. Iskren i odgovoran odnos prema zaposlenicima, poslovnim partnerima, okolišu, užoj društvenoj zajednici, do financijske zajednice i društva u cjelini.

Zaposlenicima su osigurana sva njihova prava, pošten i otvoren odnos sa poslodavcem, mogućnost cijelo životnog obrazovanja. Poslovnim partnerima dugujemo maksimalno korektan odnos, vrhunski servis i kvalitetu robe u distribuciji (HACCP i ISO 9001:2008). Isto tako prema financijskoj zajednici trebamo ispravno i na vrijeme podmiriti svoje obaveze. Trenutnu, ne bas slavnu, situaciju u društvu uz sav trud ne možemo promijeniti u hipu, ali moramo na svojoj mikro razini poštenim odnosom i ispunjavanjem obaveza utjecati na promjenu smjera u kojem ovo društvo na žalost ide.

Isto je i sa okolišem, moramo, svatko od nas najprije urediti svoje stražnje dvorište, i na poslu i kod kuće. Velike strojeve pokreću mali kotačići. Korak u tom smjeru je i praksa sa gospodarenjem otpadom i politika upravljanja okolišem, definirana ISO 14001:2004 certifikatom.

U okviru mogućnosti pomažemo ustanovama koja se bave odgojem djece, njihovim sportskim i kulturnim radom.

 

Direktor: Mladen Mišak

U Varaždinu, 5.9.2011.